Skip to content

⭐5000₺ Üstü Sepete 250₺ İndirimi Kaçırma ⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐

Fellow Stagg EKG Pro Elektrikli Kettle Studio Edition incelemesi

Fellow Stagg EKG Pro Elektrikli Kettle Studio Edition incelemesi

2017 yılında Stagg EKG modeli ile kahve endüstrisinde devrim yarattı ve elektrikli su ısıtıcılarda tartışmasız standardı belirledi. Fellow, beş yıl sonra çıtayı yeniden yükseltmeyi hedefleyerek EKG Pro Kettle modelini son kullanıcı ile buluşturdu. Fellow Stagg EKG Pro kettle çok yakında Kahvebi'de! İndirimlerden ve özel kampanyalardan öncelikli olarak haberdar olmak için e-posta ile abone olabilirsiniz.

Birinci sınıf malzemelerle üretilen, imza niteliğindeki bu su ısıtıcısı, oyunun kurallarını değiştiriyor. Tamamen özelleştirilebilir demleme ayarları, hassas sıcaklık ve dökme kontrolü ve WiFi üzerinden erişim ile bir kettle modelinden isteyip isteyebileceğiniz tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Üreticiler bu ürünü "şimdiye kadar yaptığımız en iyi kettle" olarak tanımlıyor. Güncel modeller ile kıyasladığımızda şimdiye kadar yapılmış en iyi su ısıtıcısılarından biri olduğunu düşünmek yanlış olmaz. İmzalı dökme su ısıtıcısı Stagg EKG Pro Studio sürümünü gördükten sonra bir sonraki modelin hangi özellikler barındırabileceğini hayal etmesi bile güzel... 

⚠️ Garanti: Fellow Stagg EKG Pro Elektrikli Kettle 3 yıl garantilidir. 

Özelleştirilebilir demleme ayarları

Demlemenizi mükemmelleştirecek özelliklerden oluşan bir menüye erişmek için yüksek çözünürlüklü tam renkli ekranı çok beğeneceksiniz.
  • Program: Su ısıtıcınızı belirli bir zamanda belirli bir sıcaklığa ulaşacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
  • Kılavuz Modu: Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz bu mod size yardımcı olabilir. Farklı kahve demleme stillerine göre önceden ayarlanmış bir sıcaklık seçin ve EKG Pro'yu çalıştırın.
  • Sıcaklık sabitleyici: Suyunuzu 15, 30, 45 veya 60 dakika sıcak tutun.
  • Zil + ses kontrolü: Suyunuzun hazır olduğunu duyun! Zil sesinin ses kontrolünü yapabiliyorsunuz.
  • Birimler: Fahrenheit veya Celsius'u seçebilirsiniz. 
  • Ön Kaynatma: Hedef sıcaklığınıza düşürmeden önce sterilize etmek için maksimum sıcaklıkta kaynatın.
  • Dil: EKG Pro'yu İngilizce, Fransızca veya İspanyolca kullanabilirsiniz.
  • Saat: Analog veya dijital görünüm seçim imkanı.
  • WiFi:  Fellow Updater uygulamasını kullanarak WiFi güncellemeleri aracılığıyla en son aygıt yazılımını edinin. Su ısıtıcınızı veya ayarlarını Fellow Updater uygulaması aracılığıyla kontrol edebilme imkanınız şu an için bulunmuyor. 

Teknik detaylar

  • Boyutlar (UxGxY) : 282 mm. x 172 mm. x 196 mm.
  • Ağırlık: 1400 g (su ısıtıcı tabanı dahil)
  • Hacim: 900 ml. 
  • Kordon Uzunluğu: 76,2 cm
  • Güç: 110-120V~ / 1000-1200W / 50-60Hz
  • Malzemeler: 304 18/8 paslanmaz çelik su ısıtıcısı gövde, plastik sap ve kapak kulpu, metal ve cam taban, metal temas noktaları, isteğe bağlı ahşap ve kapak kulpu
  • Sıcaklık Aralığı: 40°C-100°C
  • Ürün Sertifikaları: ETL uyumluluğu, FCC sertifikalı, CSA sertifikalı, UL uyumluluğu

Sıcaklık kontrolü

Suyunuzu ısıtırken Fahrenheit veya Santigrat derecesine göre seçerek istediğiniz ayarda sıcaklık seviyesini kontrol edebiliyorsunuz.

Hızlı Isıtma Süresi

1200 watt'lık bir ısıtma sistemi sayesinde çok hızlı ısıtır. Bu, aynı zamanda mükemmel fincanı elde etmek için için daha az zaman harcamanız anlamına gelir.

Tam denetim

Isıdan daha fazlasınısını kontrol edin! Sıcaklık ayarının dışında, suyun ne kadar süre sıcak kalacağını da ayarlayabilirsiniz. 

fellow stagg ekg pro kettle kahvebi

Rehber Modu

Karışık bir demleme sorunu mu yaşıyorsunuz? Farklı kahve demleme stilleri ve çeşitli çay türleri için önceden belirlenmiş sıcaklık ayarlarından birini seçin.

Yüksek Çözünürlüklü Tam Renkli Ekran 

Bazı sabahlar var ki kendimize gelmek bile zor olabiliyor. Bu yükseltilmiş modelde bulunan LCD ekran ile net ve renkli bir şekilde yapacağınız işlemleri görebilirsiniz.

Hızlı Isınma Süresi

Hızlı bir kaynama, 1200 watt'lık bir ısıtma elemanı tarafından desteklenir, bu da mükemmel bir fincanın peşinde bekleme süresini daha da azaltır.

PID Kontrol

PID kontrol cihazı, sıcaklığı mümkün olan en verimli şekilde sürekli olarak korur.

Demleme Kronometresi

Suyunuz ısındıktan sonra, yerleşik demleme kronometresini kullanarak pour-over veya çay tarifiniz için kullanabilirisiniz.

WiFi Üzerinden Güncellemeler

Fellow Updater uygulamasını kullanarak WiFi üzerinden en son yazılım güncellemelerini alın. Bu su ısıtıcısı sürekli olarak gelişmeye devam ediyor.

Stagg EKG vs. Stagg EKG Pro 
Dereceye göre sıcaklık kontrolü

Başlatma zamanlayıcısı

x

Sıcaklık modları

x

WiFi üzerinden Firmware güncellemeleri

x

Malzemeler

Standard

Standard

Garanti
2 yıl
3 yıl

Kendinizi bir kahve tutkunu görebilir veya sadece ekipmanların tasarımlarından etkilenen bir hayran olarak gördüğünüzde bile, koşullar ne olursa olsun Fellow, etkilenebileceğiniz ürünler üretme konusunda oldukça başarılı. EKG Kettle ve Ode Gen 2 tasarımlarında bunları görüyoruz. Fellow tarafından üretilen tüm ürünlere aşağıdaki bağlantı üzerinden göz atabilirsiniz. Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere!

İlgili İçerikler

Hario V60'ın Tarihi ve Evrimi: Japon Yeniliklerinden Küresel Popülerliğe
Hario V60'ın Tarihi ve Evrimi: Japon Yeniliklerinden Küresel Popülerliğe

Kahve tüketicilerinin sevilen markası Hario'nun hikayesini keşfetmeye hazır mısınız? Bu hikaye, Hario markasının Japonya'daki kökenlerinden dünya genelinde nasıl kahve tutkunlarının favorisi haline...

Kahve ve Sağlık
Kahve ve Sağlık

Kahve ve Sağlık: Kahvenin 13 İlginç Faydası Eski toplumlardan modern toplumlara kadar dünya çapında sahip olduğu etkisiyle öne çıkan kahve...

Kahvenin Tarihine Yolculuk - 1
Kahvenin Tarihine Yolculuk - 1

Kahvenin Tarihine Yolculuk Kahvebi’de kahvenin serüveni ile ilgili yeni bir yazı dizisine başlıyoruz. Kahvenin hasadından bardağa gelen süreçteki serüvenini size...

Aşk Dolu Bir Kahve: Sevgililer Günü İçin Özel Tarifler
Aşk Dolu Bir Kahve: Sevgililer Günü İçin Özel Tarifler

Sevgililer Günü'nde aşk dolu bir atmosfer yaratmanın en lezzetli yolu evde özel kahveler hazırlamaktan geçer. Birçoğumuz için kahve şüphesiz içimizi ısıtan,...

Sepetim

Sepetiniz şu anda boş