Skip to content

⭐5000₺ Üstü Sepete 250₺ İndirimi Kaçırma ⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐

Kahve abonelik planına geçmeniz için 5 neden: Fluxus Coffee ile tanışın! - kahvebi

Kahve abonelik planına geçmeniz için 5 neden: Fluxus Coffee ile tanışın!

Biliyoruz ki kahvebi.com'a giren herkes bizim gibi gerçek kahve manyakları. Biz de kahve manyakları olarak, harika bir fincan kahveyle uyanmaktan daha iyi bir duygu olmadığını biliyoruz. Kim sabahına yenilenmiş hissederek keyifli bir başlangıç yapmak istemez ki?

İşte tam da bu noktada kahve aboneliği inanılmaz işe yarıyor! Çünkü bu hareketli hayatta çok gerekli ve rutin bir şey olan kahve, kesinlikle otomatikleştirilmelidir! Biz de kahvebi olarak kahvenizin asla bitmemesi adına sizi çok yakında açılacak olan Fluxus Coffee ile tanıştırmak istedik.



Kahve aboneliği yeni bir şey değil. Hayatınızı kolaylaştırıyorsa tamamen mantıklı bir olay demektir. Örneğin süt konusunda rafine zevkleriniz var ise kapınıza kadar istediğiniz sütün gelmesi sizi mutlu etmiyor mu? Ve sürekli olarak her ay internetten kahve araştırmak zorunda kalmak seni yormaz mıydı?

Bizler kahvebi olarak, kahveye olan tutkumuzdan dolayı yeni projemiz olan ve kahve aboneliğine odaklanan Fluxus Coffee'yi hayata geçirmek üzereyiz. Sadece kahveyi istediğiniz gibi seçebilmek ve düzenli olarak size ulaşmasını sağlamak harika olacak. İster standart demleme yönteminize göre öğütelim, ister biraz farklı bir şey arayın, Fluxus Coffee'nin esnek kahve sistemi ile kahve siparişinizi yalnızca birkaç tıklamayla özelleştirmene olanak sağlıyoruz.

Hala ikna olmadınız mı? O zaman şimdi sana kahve aboneliğine katılmak için birkaç nedenden bahsedelim.

1. Her zaman taze kavrulmuş kahve

İşte burada Fluxus Coffee'nin benzersiz kahve siparişi için kavurma servisi, ihtiyacına uygun aralıklarla sana her seferinde istediğin kadar kahveyi taze kavrulmuş olarak göndererek, bayatlık sorununu çözer. Kısacası siparişine göre kavurma modeli uyguluyoruz. Bu ise stok yapmadığımız anlamına geliyor. Yani kavurma işleminden sonraki 48 saat içinde gönderilecek mümkün olan en taze kahveyi tedarik ediyoruz.

Kahve çekirdeklerini en taze haliyle göndermek için haftalık olarak kavuruyoruz. Bu ise kahvenin tadını en iyi şekilde çıkarmanı ve aynı zamanda yerel kavurucuları da desteklemeni sağlıyor.

2. Kolaylık ve esneklik

Kahveni almayı unuttun mu? Merak etmeyin, aboneliğimiz kahveyi haftalık alışveriş listenden otomatik olarak kontrol eder. Seçtiğin teslimat sıklığına göre taze kahvelerin kapına kadar gelir. Hem de mükemmel bir sunum ile!

Bu nedenle, bir kahve abonelik platformu sunarken, seni istemediğin kahveyi almaya bağlatan katı bir plan bulunmaz. Hesabından istediğin zaman duraklatabilir, bir sonraki gönderimini tekrar planlayabilirsin. Tüm bunlarla birlikte kahve türlerini değiştirebilir ve istediğin zaman iptal edebilirsin. Ön ödeme veya taahhüt asla yoktur.

3. Dünyanın her yerinden farklı kahve türlerini keşfedin

Fluxus Coffee'nin kahve menüsü, dünyanın dört bir yanından en son hasatlarla düzenli olarak güncellenir. Aynı zamanda hepsi 80 puan üstüdür, ah ne hoş! Bu nedenle, zaman zaman Fluxus Coffee'yi ziyaret edebilir ve yeni kahveleri görebilirsin.

4. Harcamana değer!

Bir kahve abonesi olarak, tek seferlik satın almaya kıyasla, kahve ve demleme ekipmanlarındaki %15 indirimden faydalanabilir ve alışverişlerinde daha kârlı olabilirsin. Evet, kahve aboneliği yolculuğunu takdir ediyoruz ve bu yüzden arada sırada küçük ödül hediyelerimizle seni mutlu etmeyi planlıyoruz.

5. Kahve deneyimlerinizi günlüğe kaydedin

Kahvelerini, hesabınızdaki "Sipariş Geçmişi" sayfasından inceleyebilir ve önceki kahvelerini görebilirsin. Bununla birlikte denemediğin bir kahve kaldıysa onu da deneyebilir ve yeni tatlar keşfedebilirsin.

İlgili İçerikler

Cortado Nasıl Yapılır? - kahvebi
Cortado Nasıl Yapılır?

Hayatın koşturmacasında kahvenin sıcaklığıyla kucaklaşmanın tam zamanı! Bugün sizi, kahve dünyasının şahane bir hediyesi olan Cortado'nun gizemli yolculuğuna davet ediyoruz....

Serinletici Lezzet: Moccamaster ile Buzlu Kahve Tarifi - kahvebi
Serinletici Lezzet: Moccamaster ile Buzlu Kahve Tarifi

Sıcak bir yaz gününde ferahlatıcı bir buzlu kahvenin tatmin edici bir yanı olmadığını söylemek yanlış olur. Eğer bir kahve tutkunu ve aynı zamanda...

Kafein ve Sağlık: Kahvenin Bedenimize Etkileri - kahvebi
Kafein ve Sağlık: Kahvenin Bedenimize Etkileri

Kafein, dünya genelinde milyonlarca insanın enerji artışı ve uyanıklık sağlamak amacıyla günlük olarak tükettiği bir kimyasaldır. Kahve, çay, enerji içecekleri...

Kahve Tadım Notları: En İyi Çekirdekler Hangileri? - kahvebi
Kahve Tadım Notları: En İyi Çekirdekler Hangileri?

Kahve dünyasının derinliklerine bir yolculuk yapmaya hazır mısınız? Bu yazıda, kahve tadımının inceliklerine dair en kapsamlı rehberi sunacağımız için heyecanlıyız....

Sepetim

Sepetiniz şu anda boş