Skip to content

⭐5000₺ Üstü Sepete 250₺ İndirimi Kaçırma ⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐

Hario V60 Buono Drip Kettle 1.2 L

Sale price   1.669,55 TL Regular price   2.100,00 TL

Hario V60 Buono Drip Kettle 1.0 L

Sale price   1.649,55 TL Regular price   1.790,00 TL
Kahve demleme için en iyi 5 kahve kettle 2022 - kahvebi

Kahve demleme için en iyi 5 kahve kettle 2022

Muhtemelen siz de eğer bizim gibi birer kahve aşığıysanız, evde pour-over yöntemiyle kahve demlemeye bayılıyorsunuzdur. Bu geleneksel, yüksek kaliteli demlemeyi yapmayı seviyorsanız, bugün bunu yapmanın en kolay yolu kahve kettle yani elektrikli su ısıtıcısıdır. Bu ekipmanlar çok yönlüdür ve bir mutfak veya ofiste kullanım için eşit derecede uygundur.

Ancak, bu harika ekipmanları online mağazalardan alırken kararsız kalabilirsiniz. Dışarıda pek çok model var ve sevdiğiniz bir model mi yoksa sizi hayal kırıklığına uğratacak bir model mi aldığınızı söylemek biraz zor olabilir.

İnternetten güvenle alışveriş yapabilmenizi istiyoruz. İncelemelerimiz, satın almaya karar vermeden önce yaşayacağınız deneyimi anlayabilmeniz için size her bir elektrikli su ısıtıcının en iyi ve en kötü yanlarını gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Elektrikli su ısıtıcılarını bir uzman gibi değerlendirmeyi öğrenebilmek için bu satın alma rehberini okumaya devam edin.

Bizim favorilerimiz  

En iyi 5 kahve kettle 2022 modelleri

1. Fellow Stagg Elektrikli Kahve Su Isıtıcısı - Genel Olarak En İyisi

 

Fellow Stagg EKG, pour-over yöntemiyle kahve yapmak için en iyi modellerden birisi. Şık ve modern tasarımı da dahil olmak üzere bu modelde sevilecek çok şey var. Ancak, bu tasarım da işlevseldir. Çıkış ucu ve tutamak, daha kontrollü bir dökme için ağırlığı daha iyi dağıtmak üzere tasarlanmıştır. Böylece herhangi bir sıçrama veya kontrolden çıkan su akışı olmaz. Bu model ayrıca geniş bir sıcaklık aralığına sahiptir, böylece her zaman çekirdeklerinizin mevcut durumuna uygun olanı kullanabilirsiniz.

Bu model ayrıca harika bir LCD ekrana sahip. Hem ayarladığınız sıcaklığı hem de mevcut sıcaklığı gösterir. Böylece ilerlemeyi izleyebilir ve sıcaklık doğru olduğunda kullanabilirsiniz. Genel olarak bu sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, satın aldığınızdan memnun bırakacak en iyi elektrikli su ısıtıcısıdır.

Genel olarak, bunun kahve demlemek için bu yıl satın alabileceğiniz en iyi elektrikli su ısıtıcısı olduğunu düşünüyoruz.

2. Hario Isı Kontrollü Elektrikli Kettle Buono N

hariobuonokettle

Sabahları sizi uyandıran ve işte yoğun bir günün geri kalanı için doğru havaya sokan harika bir fincan kahve gibisi yoktur. Nitelikli kahveni en iyi şekilde demlemek için gereken bazı ince detaylar vardır. Bunlardan biri şüphesiz: sıcaklık. Hem demleme esnasında ekleyeceğin su sıcaklığı hem de demlemenin yapıldığı ekipmanın sıcaklığı, kahve aromasına doğrudan etki eden detaylar arasında yer almaktadır.

Suyu kaynatın, kahvenizi öğütün ve siz farkına varmadan bu küçük su ısıtıcısı dökülmeye hazır olacaktır. Hario Buono V60 elektrikli su ısıtıcısı, şekli, hassasiyeti ve güvenliği nedeniyle müşteriler tarafından efsanevi bir su ısıtıcısı olarak tanımlanmaktadır. Su ısıtıcısını tek bir düğmeye basarak açabilirsiniz, su kaynadığında otomatik olarak kapanır. Ayrıca, boş bir su ısıtıcısını yanlışlıkla açarsanız, otomatik olarak kendiliğinden kapanır.

Klasik paslanmaz çelik Hario Buono V60 elektrikli su ısıtıcısının kullanımı son derece kolaydır. Plastik bir tutacağı ve 0.8 su kapasitesi vardır, bu sadece birkaç dakika içinde kaynama noktasına kadar ısınır (ısıtmanız gereken suya, ortam sıcaklığına ve su ısıtıcısındaki suyun başlangıç ​​sıcaklığına bağlı olarak).

Hario Buono V60 elektrikli su ısıtıcısı ayrıca, her seferinde suyu rahatça ısıtmak için su ısıtıcısının tabanının altında saklanan güç kablosuyla 360 derece kablosuz dönüş sunar. Muhteşem bir şekle sahiptir ve mutfakta veya kafede çok fazla yer kaplamaz. Çekici tasarımı, Hario Buono V60 elektrikli su ısıtıcısının her tür ortama zahmetsizce sığacağı anlamına gelir.

3. Hario V60 Elektrikli Buono Drip Kettle

Sabah güne başladığında, uyanmanı ve ayılmanı sağlayan sıcacık taze bir kahve, yoğun bir güne hazırlanma aşamasında çoğumuzun ihtiyaç duyduğu bir gereksinime dönüştü. Herkes olmasa da bizim de içinde olduğumuz bir kesim, güne başlarken havaya girmek için lezzetli bir kahveye ihtiyaç duyuyor. Öyleyse kahve deneyimini bir üst noktaya taşıyacak Hario V60 Elektrikli Buono Drip Kettle ile tanışma vakti geldi.

Suyu kaynatırken o arada kahveni öğütebilir, fincanını, bardağını ya da termosunu hazırlayabilirsin. Hario tarafından üretilen bu küçük su ısıtıcısı çok kısa süre içinde demleme için ihtiyacın olan sıcak suyu, ihtiyacın olan derecede çoktan hazır etmiş olacak. Kahve tüketicilerinin yaptığı yorumlara göre bu ısıtıcı, tasarımı, hassasiyeti ve güvenliği ile demleme setlerinin efsanevi ürünü olarak biliniyor.

Su ısıtıcısını tek bir düğmeye basarak açabilirsin, su kaynadığında otomatik olarak kapanır. Ayrıca, boş bir su ısıtıcısını yanlışlıkla açarsanız, otomatik olarak kendiliğinden kapanır.

4. Hario Smart G Kettle 1.4 L

 

Kendi kahvesini manuel olarak demleyen kişilerin kahve deneyimini farklı bir boyuta taşıyan Hario Smart G Kettle ile tanışmaya hazır mısın? İyi bir demleme için birden fazla dikkat edilmesi gereken detay vardır. Suyun kahveyle ilk buluştuğu an da bu detayların arasında yer alıyor. Hario Smart G Kettle, özel olarak tasarlanmış ağzı sayesinde suyu kontrollü olarak kahveye dökmeni sağlıyor. Ek olarak üst kısımda termometre eklemek için ufak bir delik bulunuyor. Hario Smart Kettle, ek olarak satın alacağın termometreyi de ürüne entegre ettikten sonra, hem kahven için gerekli miktarda suyu ekliyor hem de suyun derecesin kontrol ederek harika kahveler hazırlamanı sağlıyor. (Termometre ayrı satılmaktadır.)

Kahve demleme alanında öncü markalardan olan Hario tarafından geliştirilen bu ürün, yüksek kullanım kapasitesi ve yenilikçi tasarımıyla işlevselliği kadar estetik duruşuyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Hario Kettle’ı gazlı elektrikli ve indüksiyonlu ocaklarda kullanabilirsin.

Hario Smart Kettle, suyun akışının pürüzsüz bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Manuel olarak kahve demliyor ve bir kettleın kahvenin lezzetine nasıl bu kadar etki edebildiğini düşünüyorsan lütfen ziyaretimize gel. Burada birlikte demler, lezzeti birlikte değerlendiririz. Şehirler aramıza giriyor ve görüşmemizi engelliyorsa sana en yakın kahve dükkanına gidip kendin dene; farkı kendin gör.

5. Hario V60 Buono Drip Kettle Fit Mat Siyah 1.2 L

hariokettlekahve

Manuel kahve demlemelerinde suyun kahveyle ilk buluştuğu an çok önemlidir. Hario V60 Buono Drip Kettle Mat Siyah, kahvenin senden beklediği ilgiyi ve nezaketi sonuna kadar vermeni sağlıyor. Sıcak suyun akışını kontrol etmeni sağlayan Hario V60 Buono Kettle, V60 Dripper’lar ile kahve demlemen için özel olarak tasarlandı. Peki tüm dünya baristalarının birinci tercihi olan bu kettleın kahve deneyimine nasıl bir etkisi olacak?

Manuel olarak kahve demlemek çok da karışık olmamasına karşın uzun süredir kahvesini demleyen kişilerin oldukça hassas yaklaştığı bir eylemdir. Bazı mikro detaylar, düzenli olarak içtiğin kahvenin lezzetini daha yoğun olarak almanı sağlayabilir. Örneğin kullanılan kahve ve manuel demleme yönteminin dışında bir detay olan suyun akış hızı, en az onlar kadar önemlidir. Hario V60 Buono Drip Kettle tam olarak bu noktada oyuna dahil oluyor.

İlgili İçerikler

Cortado Nasıl Yapılır? - kahvebi
Cortado Nasıl Yapılır?

Hayatın koşturmacasında kahvenin sıcaklığıyla kucaklaşmanın tam zamanı! Bugün sizi, kahve dünyasının şahane bir hediyesi olan Cortado'nun gizemli yolculuğuna davet ediyoruz....

Serinletici Lezzet: Moccamaster ile Buzlu Kahve Tarifi - kahvebi
Serinletici Lezzet: Moccamaster ile Buzlu Kahve Tarifi

Sıcak bir yaz gününde ferahlatıcı bir buzlu kahvenin tatmin edici bir yanı olmadığını söylemek yanlış olur. Eğer bir kahve tutkunu ve aynı zamanda...

Kafein ve Sağlık: Kahvenin Bedenimize Etkileri - kahvebi
Kafein ve Sağlık: Kahvenin Bedenimize Etkileri

Kafein, dünya genelinde milyonlarca insanın enerji artışı ve uyanıklık sağlamak amacıyla günlük olarak tükettiği bir kimyasaldır. Kahve, çay, enerji içecekleri...

Kahve Tadım Notları: En İyi Çekirdekler Hangileri? - kahvebi
Kahve Tadım Notları: En İyi Çekirdekler Hangileri?

Kahve dünyasının derinliklerine bir yolculuk yapmaya hazır mısınız? Bu yazıda, kahve tadımının inceliklerine dair en kapsamlı rehberi sunacağımız için heyecanlıyız....

Sepetim

Sepetiniz şu anda boş