Skip to content

⭐5000₺ Üstü Sepete 250₺ İndirimi Kaçırma ⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐

Hario Mini Plus Seramik Kahve Değirmeni

Sale price   964,45 TL Regular price   1.290,00 TL

Hario V60 02 Seramik Kahve Demleme Seti Beyaz

Sale price   1.249,25 TL Regular price   1.590,00 TL
Kamp Yaparken Kullanılacak En İyi Kahve Ekipmanları - kahvebi

Kamp Yaparken Kullanılacak En İyi Kahve Ekipmanları

Kahve yüzlerce yıldır hayatımızın vazgeçilmezi olarak yerini koruyor. Modern şehir hayatı, kalabalık sohbetler, çalışmakla geçen uykusuz geceler veya oldukça zevkli bir kamp ortamı. Kahve her yerde bulunabilir. Bu yazımızda ise eğlenceli bir kamp ortamını daha sıcak ve lezzetli kılacak en iyi kahve ekipmanlarını derledik. 

Sağlıklı Biçimde Muhafaza Edin

Nitelikli bir mutfağınızın olamayacağı kamp ortamında gıdaların depolanması ve bozulmadan saklanabilmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle kamp alanına götürdüğünüz çekirdek veya filtre kahvenizin bozulmadan saklanması için saklama ekipmanlarını tercih etmelisiniz. Cam veya metal hammaddelerden üretmiş, kapağı vakumlu olan saklama kaplarını tercih etmek hem sağlık hem de uzun ömürlülük açısından oldukça yerinde bir tercih olacaktır. 

Kolayca Öğütün

Kahve severliğinizin derecesine bağlı olarak her zaman en taze kahve çekirdeklerinden anlık olarak öğütülmüş muazzam kokulu deneyimlerden hoşlanıyor olabilirsiniz. Yaşamaktan haz alan ve deneyimlerini üst seviyelerde yaşamak arzusunda ve gustoları olan kahve severler için pratik kahve çekirdeği öğütme aletlerini tercih etmek çok önemlidir. Manuel çekirdek öğütücüler istediğiniz miktarda çekirdeği öğütmenizde size yardımcı olacak. 

Farklı Biçimlerde Demleyin

Kamp yaparken farklı usüllerde kahve pişirmek mümkündür. Hatta kullanacağınız yöntem kahvenin lezzetini artıracak ve damağınızda mükemmel bir haz bırakacaktır. Kamp deyince retro kişiliği ile ilk olarak moka pot gelir. Yapısı ile hem ocaklarda hem de ızgara üzerinde kahve pişirebilmeye imkan veren moka pot ile mükemmel kahveler hazırlayabilirsiniz.

Diğer bir taraftan kamp çantanızda bulunduracağınız bir french press ve çok amaçlı metal kettle ile oldukça hızlı ve pratik filtre kahve hazırlayabilirsiniz. Eklemek gerekirse yanınızda bulunduracağınız metal kettle hem farklı ihtiyaçlar için su kaynatmanızı sağlayacak hem de kamp alanı civarında doğadan bulduğunuz suyu kaynatıp arıtarak içme suyu haline getirmenizi kolaylaştıracaktır. 

Uzun Süre Sıcaklığını Muhafaza Edin

Kaliteli termoslar veya muglar kamp alanında zahmetli biçimde hazırladığınız lezzetli kahvenizi uzak mesafelere sıcak biçimde taşımanızı kolaylaştırır ve kahve keyfinizin süresini uzatır. Kaliteli ve sağlıklı malzemeden üretilmiş yeterli hacimlerde ve fazla yer kaplamayan bu ekipmanlar aynı zamanda kahve haricinde suyu da muhafaza etmenizi sağlayacaktır.

İlgili İçerikler

Cortado Nasıl Yapılır? - kahvebi
Cortado Nasıl Yapılır?

Hayatın koşturmacasında kahvenin sıcaklığıyla kucaklaşmanın tam zamanı! Bugün sizi, kahve dünyasının şahane bir hediyesi olan Cortado'nun gizemli yolculuğuna davet ediyoruz....

Serinletici Lezzet: Moccamaster ile Buzlu Kahve Tarifi - kahvebi
Serinletici Lezzet: Moccamaster ile Buzlu Kahve Tarifi

Sıcak bir yaz gününde ferahlatıcı bir buzlu kahvenin tatmin edici bir yanı olmadığını söylemek yanlış olur. Eğer bir kahve tutkunu ve aynı zamanda...

Kafein ve Sağlık: Kahvenin Bedenimize Etkileri - kahvebi
Kafein ve Sağlık: Kahvenin Bedenimize Etkileri

Kafein, dünya genelinde milyonlarca insanın enerji artışı ve uyanıklık sağlamak amacıyla günlük olarak tükettiği bir kimyasaldır. Kahve, çay, enerji içecekleri...

Kahve Tadım Notları: En İyi Çekirdekler Hangileri? - kahvebi
Kahve Tadım Notları: En İyi Çekirdekler Hangileri?

Kahve dünyasının derinliklerine bir yolculuk yapmaya hazır mısınız? Bu yazıda, kahve tadımının inceliklerine dair en kapsamlı rehberi sunacağımız için heyecanlıyız....

Sepetim

Sepetiniz şu anda boş